Aleksandra OPLELA po Dalili: POGREŠNO je i vreme i mesto - SLOBODU je trebala da traži NAPOLJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 23:34

Aleksandra OPLELA po Dalili: "POGREŠNO je i vreme i mesto - SLOBODU je trebala da traži NAPOLJU" (FOTO)

Drugarice, prokletnice!

 Nekoliko dana unazad cela javnost priča o ljubavnom trouglu u "Zadruzi" koji čine Dalila Dragojević, njen suprug Dejan Dragojević i Filip Car.

Nakon skandaloznog ponašanja Dalile Dragojević u "Zadruzi" i muvanja Filipa Cara, uzevši u obzir da je ona udata i da je njen suprug u rijalitiju, javnost, a i mnogi njeni prijatelji i neprijatelji, začuđeni su ovim njenim postupkom, a jedna od njih je i Aleksandra Subotić.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Dalilina drugarica Aleksandra oglasila se i kratko prokomentarisala ovaj trougao i odnos u Zadruzi, koji nikome nije jasan.

- Generalno meni se ta priča ne sviđa. Ne bih previše ulazila ja u to, Dalili to nije bilo potrebno, ja razumem da njoj fali sloboda, ali mislim da je trebala da je traži napolju, a ne u rijalitiju. Pogrešno je vreme i pogrešno mesto za bilo kakve druge priče sa Carem - kratko je prokomentarisala Aleksandra za "Informer".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.