Adil sipao gorivo za 500 dinara: Radnici nisu hteli da ga USLUŽE?

Izvor: Svet, 23.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adil sipao gorivo za 500 dinara: Radnici nisu hteli da ga USLUŽE?

Kao što je slučaj sa svima, tako i kada poznate ličnosti ponekad odu na pumpu da sipaju gorivo za malo novca,  pa uglavnom to moraju da urade sami.

Baš to dogodilo se popularnom pevaču Adilu Maksutoviću, koji je tražio da u njegova besna kola natoče za 500 dinara.
Ja: Sipaj za 500din… On: Za 500? Natoči sam… Ja: Ok…“, napisao je pevač na Instagramu uz objavu sa pumpe gde se vidi kako zaista toči sam.
 



>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<



View this post on Instagram














 
Ja: Sipaj za 500din… On: Za 500? Natoči sam… Ja: Ok… #adilmaksutovic #šalakomika #šalazabava #jednaspontana #putmezove #morampoći
A post shared by Adil Maksutović (@adilmaksutovic) on Jul 21, 2019 at 6:57am PDT


Zatim su usledili šaljivi komentari na koje je i sam Adil duhovito odgovarao.
Eeee, sipaš za 500 dinara, a auto ti vredi 10 000e. Ništa, kupiću ga ja– zezao ga je Šaran iz Alegro benda, a Maksutović mu je uzvratio:
Kriza, bajo… Velika je skupoća…” napisao je, a kasnije i dodao:
Auto nije na prodaju… Vlasnik je banka… ali Šaran Alegro prodaje isti takav samo malo drugačiji…Ali devet godina stariji… Za 78.000 evra keša… Prva farba… Ima klimu… Šest brzina… Vozila ga baba…Cena nije fiksna… Ponude u inbuks!
svetsvet
The post Adil sipao gorivo za 500 dinara: Radnici nisu hteli da ga USLUŽE? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.