Adam ju je POLJUBIO u Zadruzi - a GAGI SADA IZNENADIO IZJAVOM! Ja je dobro znam! Evo šta misli o SVEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam ju je POLJUBIO u Zadruzi - a GAGI SADA IZNENADIO IZJAVOM! Ja je dobro znam! Evo šta misli o SVEMU

"Ona je..."

Stric Adama Đoganija, Gagi Đogani velika je podrška kako svojoj ćerki Luni, tako i njenom bratu koji zajedno borave u "Zadruzi 2". Između Adama i takmičarke Marijane Zonjić, između kojih već nekoliko dana sevaju varnice, konačno je došlo i do prvog poljupca, a Gagi je već otkrio i šta misli o ovome. Adamov odabir ga raduje Gagija, budući da mu se Dorotea Jovanović nije dopala.

POZLILO JOJ! NEMAM NI OCA NI MAJKU! Zadrugarka IZBEZUMLJENO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikala - svi u ŠOKU, ovo je neočekivano!

- Lepo, baš lepo, to me raduje. Naravno da bih između Marijane i Doretee izabrao Marijanu. Ona je fina i dobra devojka - kaže Gagi i otkriva da se sa Marijanom poznaje od ranije.

- Ja sam sa Marijanom i radio. Ona je jednom nastupala sa mnom. Dobro je poznajem. Ja sam rekao Adamu da je znam, nastupala je sa mnom u Makedoniji. Imam dve, tri devojke koje vrtim u krug kada ne može Anabela. Marijana je dobar drug i prijatelj - rekao je Đogani.

DEMONSTRACIJE U ZADRUZI - nikad viđene! Nakon PISMA ukućani viču i Luni NE DAJU... KAKO ĆE SE KUPATI!?

- Dorotea mi se ne dopada. Previše se zaigrala, vidi se da je pre ulaska dobro prostudirala rijaliti i da želi da bude rijaliti igrač. Malo se unela u ulogu rijaliti igrača, ali joj to ne stoji. Ciljano je želela da bude sa Adamom. Sve što je rekla o Adamu bilo je neiskreno, to ne rade prijatelji. Ne možeš da pričaš dobro o Adamu, a da s druge strane ne gotiviš njegovu sestru Lunu. To mi nekako ne ide - rekao je Gagi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJANU DOBRO POZNAJEM: Gagi se oglasio nakom Adamovog poljupca sa njom, pa otkrio zbog čega NE MOŽE DA SMISLI Doroteu! (FOTO)

Izvor: Press, 17.Sep.2018, 16:27

Adamov stric otkrio šta zna o Marijani Zonjić. . Denser Gagi Đogani, stric Adama Đoganija, učesnika druge sezone rijalitija ''Zadruga'' velika je podrška kako svojoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.