AUUU! RAZOTKRIVEN: Bane ŠVRLJA Ivani iza leđa i to sa Erminom? SMEŠKA JOJ SE pa gleda da li Ivana dolazi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUUU! RAZOTKRIVEN: Bane ŠVRLJA Ivani iza leđa i to sa Erminom? SMEŠKA JOJ SE pa gleda da li Ivana dolazi?

Baš sa njom?

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima gledao najintrigantnije video-zapise protekle nedelje u emisiji "Gledanje snimaka". Sledeći klip ticao se bivših emotivnih partnera, Ermine Pašović i Baneta Čolaka, a zadrugari su aludirali na to da među njima i dalje postoje emocije, iako je Čolak uveliko u vezi sa Ivanom Krunić.

- Možda Đedović primećuje da se Ermina i ja gledamo, je ne radim nište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iza leđa. Poslednjih dana Ermina mi non-stop dobacuje, rekao sam joj da to ne radi. Rekao sam da mi smeta to dobacivanje, jer smo u korektnim odnosima, ali to se stalno ponavlja. Nema potrebe da se vraćamo na staro, ako želi da nastavi da to radi, nastaće svađa. Ivana i Ermina su u korektnim odnosima, da se vrati Vladimir, ne bih imao ništa protiv da Ivana bude u korektnim odnosima sa njim. Da raskinem sa Ivanom, ne bih bio sa Erminom ni za tri života - rekao je Čolak.

- Znala sam ja za razgovor Ermine i Baneta, on meni ispriča svaki detalj, govori mi to upravo zbog ovakvih klipova. Rekla sam mu da je potpuno u redu da bude u dobrim odnosima, ali vidim da u nekim situacijama ne može da pobegne od sebe - objasnila je Ivana.

- Da nema Baneta, ja bih se družila sa Ivanom, ona je meni jako zanimljiva. Meni se ovde svi čude, ja sam sa svakim bivšim momkom ostala u dobrim odnosima, apsolutno ništa ne postoji između nas - rekla je Ermina.

Marko Đedović prokomentarisao je ovu temu, jer je upravo on pokrenuo ove glasine.

- Da, video sam, Bane se tako nesmejao Ermini, ja je pogledam, evo i sada ima taj osmeh. Pitao je Erminu da li želi pastu, a kada se Ivana pojavila, odmah se okrenuo ka njoj - objasniio je Đedović.

- Da li bi, Ivana, imala išta protiv kada bi mi Bane platio silikone? - pitala je Ermina kroz smeh.

- Ja ću da ti platim, jer ste mi Bane i ti digli cenu (smeh) - odgovorila je Krunićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.