AUUU! KAKAV FRAJER - Darko Lazić izgleda BRUTALNO: Nakon OVE fotke, komentari samo PLJUŠTE! ŠOK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 21:02

AUUU! KAKAV FRAJER - Darko Lazić izgleda BRUTALNO: Nakon OVE fotke, komentari samo PLJUŠTE! ŠOK! (FOTO)

Kakva promena!

Popularni pevač Darko Lazić posle saobraćajne nesreće koju je doživeo rešio je da promeni svoj život iz korena. On je želeo da smrša, pa je svoje nezdrave navike sveo na minimum, ali pošto ovo nije dalo tako efektivan rezultat, Darko je otišao na smanjenje želuca.

Lazić je za vrlo kratko vreme skinuo neverovatan broj kilograma i sada izgleda potpuno drugačije.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 13, 2018 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10:20am PDT

Kada je objavio najnoviju fotografiju na društvenoj mreži Instagram, svi su ostali u šoku, a Darko je bukvalno neprepoznatljiv.

Komplimenti i komentari na račun njegovog izgleda samo se nižu i svi su saglasni u jednom, Darko nikad bolje i mlađe nije izgledao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.