AUU, KOJA PROZIVKA! Luna će izgoreti od BESA?! Poznati kreator opleo po njenim SILIKONIMA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUU, KOJA PROZIVKA! Luna će izgoreti od BESA?! Poznati kreator opleo po njenim SILIKONIMA! (FOTO)

Čekamo njenu reakciju.

U javnosti se podigla velika prašina kada je pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani, objavila da je ugradila silikone u grudima.

Luna je objavila video snimak na svom Instagram profilu na kom se vidi da su je tokom perioda oporavka u bolinici obilazili dečko Marko Miljkovć i majka Anabela Atijas. Ovaj snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i van njih. Dok neki podržavaju ovu njenu odluku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi joj poručuju da joj ova estetska operacija nije bila potrebna, bar ne pre nego što se ostvari u ulozi majke.

#belgrade #serbia #coffeetime #versace

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Aug 16, 2019 at 6:35am PDT

Poznati kreator i stilista Saša Vidić je kroz šalu prokomentarisao ovu situaciju, izvrgnuvši ruglu ovu njenu odluku. Potom je šaljivo poručio babi da se ne sekira, da je Luna dobro.

- Baba, šta si tužna? Ma, baba, nije dumrla mala Gazmetova (Gagi Đogani, prim. aut.). To je ljubi u čelo onaj njen mutivoda (Marko Miljković, prim. aut.) od radosti. Više neće ličiti na ćaću Gazmeta, sada ima sise, baba. Pa skupili se svi oko kreveta kao onomad kad si plakala za Tomom. Ne brini, baba, mala sada ima sise kao prava pevaljka. Ali samo sise! - napisao je modni kreator na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.