AU! NIJE IMALA ZA HLEB?! Šokantna ispovest OVE učesnice Parova, POTRESLA SVE, a OVO joj je ŽELJA!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU! NIJE IMALA ZA HLEB?! Šokantna ispovest OVE učesnice Parova, POTRESLA SVE, a OVO joj je ŽELJA!!

Nije joj lako.

Učesnica osme sezone rijalitija "Parovi" Zorana Losić je podelila sa milionskim auditorijumom svoju veliku želju.

Naime, ona ima zacrtan cilj da postane poznata pevačica, pa je stoga ušla u zabavno-humoristički program, kako bi se što bolje pokazala u pravom svetlu.

Budući da su sadašnje velike zvezde koje su ranije bile u Parovima Vuk Mob i Nenad Marinković Gastozz uspele, tako se i Losićeva nada, da će joj sva vrata biti otvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon izlaska iz najpopularnije vile na Balkanu.

Zorana je još uvek amater u svom poslu, a nedavno je isplivala jedna šokantna informacija o njoj.

Pouzdani izvor tvrdi da je ona pre ulaska u rijaliti molila vlasnika jednog lokala u Prokuplju da joj sredi tezgu, jer je ona tada bila švorc.

- Zorana je molila za tezgu. Mada, gazdi tog lokala nije teško palo da je angažuje, zato što je ona veoma talentovana. Smatram da će uspeti u ovom poslu. Ima anđeoski glas. Ljudima koji zaslužuju, uvek treba pomoći - kaže izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.