AU, KAKVA IZDAJA! Mateja opleo po Tari! KANALILA ME Miljana skočila u odbranu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, KAKVA IZDAJA! Mateja opleo po Tari! "KANALILA ME" Miljana skočila u odbranu! (VIDEO)

Sasvim neočekivano.

Kada je došao red na Mateju Matijevića da odabere osobu koja ga je najviše razočarala, mnogi su se iznenadili što je upravo izbor pao na Taru Simov.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

- Sa Tarom sam imao drugarski odnos. Ja o ljudima sudim na osnovu onoga kako se ponašaju prema meni, to je moja naivnost. Ja sam u tom odnosu okarakterisan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao licemer, a imao sam dobre namere. Jednog dana smo provodili vreme u rehabilitaciji, sprdali smo se, pozitivna je atmosfera bila, a onda je došla ovde i odlučila da nas kanali - započeo je Mateja, pa dodao:

- Ja na svoje drugare nikada ne bih digao ruku, a ona je nasrnula na mene. Ona je jedina osoba u kući sa kojom ne pričam - dodao je Matijević.

- Sram te bilo, ne pričaš sa Tarom. Tara te je proslavila - odbrusila mu je Miljana Kulić.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.