ANI DA DA LAŽNU NADU, A DA SE POMIRI SA ANĐELOM - Isplivao TAJNI RAZGOVOR Zvezdana Slavnića, ovo mu je TAKTIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 08:42

ANI DA DA LAŽNU NADU, A DA SE POMIRI SA ANĐELOM - Isplivao TAJNI RAZGOVOR Zvezdana Slavnića, ovo mu je TAKTIKA

"Najbolje je da sad budeš sa Anđelom, da se malo skloniš!"

Zvezdan Slavnić je tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" pričao sa Filipom Carem, koji ga je posavetovao šta je pametno da uradi u Zadruzi, kad su u pitanju odnosi sa Anđelom Đuričić i Anom Ćurčić.

Car ga je savetovao da se pomiri sa Anđelom, a da Anu drži na distanci.

- Ne želi da se ovo remeti naš odnos. Rekao sam da su tvoji postupci loši po tebe, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po sve ostale. Tako se pada. Gledaj da ispoštuješ Anđelu. Ti na svaku njenu reč prezupčiš i odmah je oteraš od sebe. Ona prelazi preko toga. Nemoj tako - rekao je Car.

- Neću više ništa da komentarišem - rekao je Zvezdan.

- Najbolje je da sad budeš sa Anđelom, da se malo skloniš i da više nemaš komentar kada je Ana u pitanju - kazao je Car.

- Ne mogu tako - dodao je Zvezdan.

- Ana će imati lažnu nadu, a Anđela će upasti u očaj. To je mlitav ku**c. Ona je blaga, kakva bi mogla da bude - rekao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.