ANĐELIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU?! Hoće da nateraju Zvezdana da GREBE NA KAPIJU - sprema se POMIRENJE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 08:23

ANĐELIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU?! Hoće da nateraju Zvezdana da GREBE NA KAPIJU - sprema se POMIRENJE?!

Nema sumnje da bi uneo u pometnju u odnos između Slavnića i Đuričićeve!

Glavna tema u rijalitiju je odnos Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Ana je napravila pometnju u "Zadruzi" svojim ulaskom.

Zvezdan je lomio sve po imanju, kada je ugledao bivšu nevenčanu suprugu na vratima Bele kuće. Anđela je danima plakala u izolaciji, daleko od očiju zadrugara.

Ekipa portala Srbija Danas dobila je informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se u Belu kuću useliti i Anđelin bivši dečko, Mateja Matijević. Svima bi bilo zanimljivo da posmatraju kako bi se razvijao odnos između Anđele i Mateje i da li bi Zvezdan pravio ljubomorne scene. Nema sumnje da bi uneo pometnju u odnos između Anđele i Zvezdana.

Tragom ove informacije, pozvali smo Mateju i pitali smo ga li će ući u "Zadrugu".

- Ne ulazim - rekao je Mateja.

Podsećamo, Mateja je za portal Srbija Danas prokomentarisao Anđelino ponašanje u Beloj kući.

- Neću da komentarišem, nema Boga. Neću, nema teoretske šanse. Sve najbolje mislim o njoj i o njenom učešću. Sviđa mi se njeno ponašanje i podržavam to što radi - rekao nam je Mateja kroz smeh.

Kada smo ga upitali da li ima šanse da se pomiri sa Anđelom, dao je zanimljiv odgovor:

- Ha ha ha - rekao je vidno raspoložen Mateja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAMIRIO I GUTALICU I BIVŠU! Zvezdan rastrzan između DVE VATRE, krišom obilazi obe - Setio se da je BRIŽAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023

Njegovo srce pripada i bivšoj ženi i ljubavnici!..Otkako je Ana Ćurčić kročila na imanje u Šimanovcima, Zvezdan Slavnić ne zna na koju će stranu pre, da li kod svoje bivše supruge ili kod ljubavnice Anđele Đuričić...Nakon što je oko Ane obletao i pokušavao da je smekša i približi joj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(VIDEO) "Kakva loša gluma, PROVALJENI od prvog dana" Ovaj deo iz razgovora Ane i Zvezdana je svima promakao, mreže se USIJALE

Izvor: Blic, 31.Jan.2023

Odnos Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića već neko vreme je glavna tema u domaćim medijima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.