ANĐELA SE ZAPALILA KAO NIKAD! Izgorela jer joj konačno PADA MASKA - Evo KO JE DOŠAO da je razotkrije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 11:23

ANĐELA SE ZAPALILA KAO NIKAD! Izgorela jer joj konačno PADA MASKA - Evo KO JE DOŠAO da je razotkrije!

Iz sve snage se trudila da se opravda, ali čini se bezuspešno.

Izlaganje Filipa Cara tokom sinoćnjeg odgovaranja na pitanja u okviru emisije "Pitanja gledalaca" izazvao je kompletni haos, a posebno je šokantna reakcija bila Anđele Đuričić, koja se silovito trudila da se odbrani...

Car i Anđela su se svađali gotovo satima, a ona je sve više povisivala ton, vređala i napadala, dok je teme o kojima je Filip pokušavao da govori, vešto izbegavala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su mnogi protumačili kao da doživljava svojevrsni slom jer joj maska poštene i čedne devojke pada.

Između ostalog, pokrenula se tema automobila koji je Anđela vozila napolju kada je sa Carem bila u izlasku, a koji je izuzetno skup i registrovan na američke tablice, a onda je otkriveno da su kola zapravo u vlasništvu Pavla Jovanovića, nekadašnjeg zadrugara, menadžera splavova i bivšeg dečka modelsice i bivše zadrugarke Dragane Mitar.

Đuričićeva je sve vreme pokušavala da ućutka Cara, a gledaoci su iskoristili ovu svađu kako bi zaključili da je Crnogorkina maska definitivno pala.

Detaljnije poslušajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.