ANĐELA I ANA SE UDRUŽILE PROTIV ZVEZDANA - konačno shvatile da isto razmišljaju: Donele ZAJEDNIČKU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 18:36

ANĐELA I ANA SE UDRUŽILE PROTIV ZVEZDANA - konačno shvatile da isto razmišljaju: Donele ZAJEDNIČKU ODLUKU

Dušica ih spojila.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Anđelu Đuričić

- Napokon se vratila stara Anđela, samo pucaj - glasilo je pitanje.

- Napokon i mene neko da gotivi, pozdrav za njih. Ja kad sma bila u vezi sa Zvezdanom nisam želela da on ulazi u konflikte i naravno da će da skoči zbog mene. Zbog njega sam se smirili i povukla, prijalo mi je, ali otkako nismo zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja se borim za sebe, svima je jasno da sam ovaj stav imala i prošle godine - pričala je Anđela.

- Kako se osećaš nakon što je Zvezdan rekao da neće da komunicira sa tobom? - upitala je Dušica.

- Prihvatam to, prihvatiću svaku odluku. Neću da ga vučem za rukav, kao što svi očekuju. Ja sam jednu grešku imala prošle sezone kad sam ušla u radio z adečkom i nikad je neću ponoviti. U svim raspravama sam rekla Zvezanu da neću da je ponovim, iz te greške sam naućila. Ja sutra da vidim da je loše prišla bih mu, pitam ga te prijateljske stvari. Nisam mu prišla nijednom da mu kažem da mi nedostaje, poštovaću njegovu odluku. Ako vidim da je loše pitaću ga kao čovek da li mu nešto treba - govorila je Anđela.

- Ana, šta ti kažeš što je rekao da će da se povuče? - upitala je Dušica.

- Mislim da je tako bolje, neka se udeli od nje i mene, neka bude sam sa sobom. On ima sa kim može da priča. Možda je najbolje da se fokusira na sebe, podržavam to - govorila je Ana.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.