ANDREANA ČEKIĆ SPREMA VENČANJE, ALI I NOVI DUET: NA SVADBI ĆE MI PEVATI SREĆKO KREČAR!

Izvor: Svet, 11.Dec.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDREANA ČEKIĆ SPREMA VENČANJE, ALI I NOVI DUET: NA SVADBI ĆE MI PEVATI SREĆKO KREČAR!

Andreana Čekić nedavno je najavila da će se sledeće godine udati drugi put, a sada je otkrila da je već odabrala i ko će joj pevati na svadbi! U pitanju je njen kolega i jedan od najboljih prijatelja sa estrade Srećko Krečar, sa kojim je ovih dana snimila duetsku pesmu “Opasno me radiš”.
– Srećko i ja se već godinama družimo i mnogo puta smo i nastupali zajedno, pa smo došli na ideju da nešto zajedno i snimimo. Odabrali smo kompoziciju Dejana Kostića, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koju je tekst napravio Dragan Brajović Braja. Ne opterećujem se time da li će “Opasno me radiš” nadmašiti “Cipele” koje sam otpevala sa Emirom Đulovićem, totalno je drugi fazon i verujem da će pronaći svoj put – kaže Andreana, koja priznaje da bi volela da uskoro postane majka, dok njen kolega Srećko, poznat i kao Pobednik, po istoimenom hitu koji je snimio pre nekoliko godina, kaže da duet nije autobiografski ni njemu ni njoj, ali veruje da će se u Brajinim stihovima pronaći veliki deo publike.
– Mi pevači pomalo podsećamo i na glumce, jer svakom numerom dočaravamo neko iskustvo, bez obzira na to da li smo ga lično doživeli, pa je tako i sa ovim duetom. Što se mog ličnog iskustva tiče, srećno sam oženjen već 17 godina i imam tri predivne ćerke, a drago mi je i što je Andreana pronašla svoju sreću i rado ću joj zapevati na svadbi, mada se nadam da ipak neću biti radni pevač već gost – sa osmehom kaže Srećko Krečar, koga kolege zovu i najpopularnijim anonimnim pevačem, s obzirom na to da je veoma angažovan širom Srbije i dijaspore i da ima i veliki hit, ali da ga do sada nije bilo mnogo u novinama i na televiziji.
– Moram da priznam da se do sada nisam posvećivao medijima, ali zbog ove pesme sa Andreanom to će se promeniti – zaključio je Krečar.
promopromo
The post ANDREANA ČEKIĆ SPREMA VENČANJE, ALI I NOVI DUET: NA SVADBI ĆE MI PEVATI SREĆKO KREČAR! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.