ANABELIN VAPAJ SE ORI: Najteže reči do sada su pale - Moje dete je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELIN VAPAJ SE ORI: Najteže reči do sada su pale - Moje dete je...

Majčin bol je ogroman.

Anabela Atijas želi da po svaku cenu izbavi ćerku Lunu Đogani iz "Zadruge" gde se nalazi već dva meseca.

Kako kaže, njoj se ne dopada kakav tretman njena naslednica ima u rijalitiju a kap koja je prelila čašu bila je kazna kada joj je oduzeta hrana na čak nedelju dana! Anabela ne krije koliko je to potreslo:

- Luna je najviše kažnjavana, i ona je najveću sramotu i poniženje doživela tamo kada joj je na sedam dana oduzeta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrana. Pa u zatvoru ljudi dobijaju da jedu. Moje dete je dostojanstveno i ne ume da traži i prosi, a niko je nije ponudio ničim. Uskraćeno joj je jedno od deset ljudskih prava - rekla je pevačica za "Hit".

Nakon GADOSTI koje je počinio... Lepi Mića odradio nešto još GNUSNIJE! ODVRATNO! (VIDEO)

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Nov 14, 2017 at 10:22am PST

Upravo zbog ove nepravde, Anabela želi po svaku cenu da izvede Lunu iz rijalitija:

- Sve je otišlo predaleko, ovo više nije igra. Ja ću da stojim iza svih njenih postupaka, ako treba platiću i kaznu. Ukoliko ona želi da izađe, hoću da joj se otvore ta vrata, a ja sam spremna da snosim posledice. Naravno da bih bila spremna da platim penale 50 hiljada evra. Ona je moje dete i za nju sam spremna sve u životu da dam.

Usred BURE sa Slobom i Lunom: FOTKA KOJU NIKO NIJE VIDEO! Procurila najemotivnija slika Kije Kockar

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Oct 22, 2017 at 9:17am PDT

Pevačica priznaje i da joj jako teško pada da gleda svoju naslednicu nesrećnu i u suzama.

- Preveliki mi je pritisak, meni koja sam ovde u kući a mogu da zamislim kako je njoj. Moja Luna nije ovo što sada gledate, ja je takvu ne poznajem. Ovaj rijaliti je izvukao najgore iz nje. Sve nepravde koje su joj načinjene stoje joj u malom mozgu i ona puca po šavovima. Najsrećnija bih bila kada bi napustila rijaliti - zaključila je Anabela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.