ANABELIN PRIJATELJ JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU 2 A VEĆ SE ŽESTOKO ZAMERIO ZORICI: Dok sam jeo kolače koje si mi kupila, moj tata te je kvalitetno pr.ao! (VIDEO)

Izvor: Svet, 28.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELIN PRIJATELJ JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU 2 A VEĆ SE ŽESTOKO ZAMERIO ZORICI: Dok sam jeo kolače koje si mi kupila, moj tata te je kvalitetno pr.ao! (VIDEO)

Mirko Gavrić je već uveliko spreman za učešće u drugoj sezoni “Zadruge”.
Zorice Marković i budućeg učesnika “Zadruge 2”, velikog prijatelja Anabele Atijas, Mirka Gavrića.
On se uključio u program i započeo rat sa pevačicom, koja nije želela da komunicira sa njim.
– Mom ocu se svojevremeno dizao na nju, ali o tome ćemo kasnije. Zato ću ja Zorici i da objasnim zašto se mi poznajemo 20 i više godina. Dok sam ja jeo kolače koje mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Zorica kupila, moj tata je kvalitetno pr*ao, mada je posle rekao da to nije bilo toliko kvalitetno jer se gospođa Marković i nije najbolje pokazala – rekao je Mirko.
Markovićeva je naglasila da će o svemu Gavrić morati da porazgovara sa njenim advokatom, a kako će se ova situacija odvijati nadalje, saznaćemo uskoro.
– Ne nasedam ja na te fore i fazone. Sa dotičnim neću da razgovaram jer će to moj advokat da učini umesto mene!
– Zorice, mi smo bili prijatelji dok ti to prijateljstvo nisi zloupotrebila. Nazivala si me pušačem da ne kažem čega, i šta sve ne. Kao pevača vas poštujem i za to imate naklon do poda, ali da ste mi prijatelj pozvali biste me pre ulaska u “Zadrugu” i pitali da li su istina stvari koje ste izneli pred kamerama. Prve noći u “Zadruzi” ste ispričali Saški Karan kako Slobodan Radanović ne izbija iz moje kuće, a vi sami u mojoj kući nikada niste bili. Zatim ste rekli da ste vlastitim očima na mojoj svadbi videli kako kujem plan za rijaliti, a moja svadba je bila pre tri godine, dok je ideja o “Zadruzi” začeta više od godinu dana kasnije. Na moju svadbu, uostalom, niste bili pozvani niti ste uopšte na njoj bili – ispričao je u jednom dahu Gavrić.

SvetPrintscreen
The post ANABELIN PRIJATELJ JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU 2 A VEĆ SE ŽESTOKO ZAMERIO ZORICI: Dok sam jeo kolače koje si mi kupila, moj tata te je kvalitetno pr.ao! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.