ANABELE MI: Luna prekršila zakletvu datu majci, ponovo se KUNE I LAŽE - a sve zbog Marka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELE MI: Luna prekršila zakletvu datu majci, ponovo se KUNE I LAŽE - a sve zbog Marka! (VIDEO)

Joj.

U "Zadrugu" je ušao Milan Milošević, a prva pitanja koja je imao bila su namenjena Luni Đogani. Voditelj je preneo Đoganijevoj da su gledaoci konačno videli Lunu o kojoj je pričala, onu nasmejanu kakva je bila pre ulaska u prvu sezonu i pre ulaska u vezu sa Slobom Radanovićem.

Luna je ponosno ustala nakon ovih reči, i veselo ispričala kako je za to zaslužan Marko, i da ne može da živi bez njega.

- Najveći krivac za moj osmeh bio je moj dečko, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko. On je bio mnogo smoren zbog mene, a na Rajskom ostvu ja sam se čak zaklela u Anabelu da neću jesti. Videla sam da mu je baš teško palo što sam takva - počela je Luna, i ispričala kako je ipak jela i prekršila zakletvu.

Marko je sve vreme posmatrao, a razlog neraspoloženja Lune Đogani bio je taj što su razdvojeni, ona u ekipi Kauboja, a on u ekipi Indijanaca.

Sad su ponovo zajedno, Luna je nasmejana opet, a šta se dešavalo pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.