ANABELA VUČE TEŠKE TRAUME: Atijasova otkrila pravu ISTINU o svom emotivnom statusu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 20:20

ANABELA VUČE TEŠKE TRAUME: Atijasova otkrila pravu ISTINU o svom emotivnom statusu!

A evo da li će se ponovo udati...

Pevačica Anabela Atijas u vezi je sa svojim bivšim suprugom Andrejem Atijasom, o čemu je danas javno govorila u jednoj našoj poznatoj emisiji, ali ipak naglašava da nema nameru da se ponovo udaje.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" otkrila je da se plaši da se ponovo uda, odnosno, kako kaže da potpiše "papir".

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Ja sam negde na pola… Ja sam završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << papir, ali nisam vezu, u vezi sam - rekla je Anabela, čime je iznenadila voditeljku Sanju Marinković koja ju je odmah upitala kada se pomirila sa bivšim mužem Andrejem Atijasom.

- U januaru prošle godine… Neko vreme jesam krila, a onda si ti poprilično živela u neznanju. Iskreno da ti kažem, bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako… Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - rekla je ona i dodala:

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej)

- Bilo mi je potrebno… Ja sam u jednom momentu poželela da sve moje bazira na mene, da samo ja budem u centru pažnje. Previše sam se dala na sve strane. U tom momentu usamjenosti sam se odmorila, malo sam se povukla iz društva i posla, nije mi smetalo. Sad već počinje da mi smeta, ne mogu nikad biti usamljena. Bolje je biti sam nego se triošiti na ljude za koje misliš da su ti prijatelji a nisu - poručila je Anabela.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anabela se pomirila sa bivšim mužem Andrejom Atijasom ali NEĆE DA SE UDA: "Bilo bi me strah možda..."

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Pevačica Anabela Atijas priznala je da se plaši da se ponovo uda, iako se pomirila sa bivšim mužem Andrejem Atijasom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.