ANABELA U AMIDŽI ŠOUU OPLELA PO KIJI: Ona je za WC! Nije birala reči... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA U AMIDŽI ŠOUU OPLELA PO KIJI: "Ona je za WC!" Nije birala reči... (VIDEO)

Svi iznenađeni.

Anabela Atijas je bila jedna od gošći kod Ognjena Amidžića i imala priliku da odgovara na razna pitanja i zadatke. Ipak, jedan zadatak će ostati i te kako upamćen, s obzirom na to da je upletena i Kristina Kija Kockar.

Tačnije, Anabela je trebalo da odgovara na pitanja o misterioznom predmetu, koji je ustvari bio knjiga Kristine Kije Kockar.

- Mnogo mi je izražen periferni vid zato što sam ćorava na sve strane i taj odlično radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Anabela, a onda je Ognjen predložio da se televizori u njenom okruženju ugase kako ona ne bi znala o čemu se radi.

Potom je počela da odgovara na pitanja, ali su njeni odgovori ukazivali kao da ipak zna o kom proizvodu se radi. Pitali su je da li bi koristila taj proizvod, kupila ga Luni, ko ga koristi od javnih ličnosti, koje su mu prednosti i mane itd, a pevačica je momentalno oplela po knjizi, a time i indirektno po njenom autoru.

- Prednosti su što dobiješ sve informacije za goste koji gostuju u tvojoj emisiji, a obrnute, mane su zato što ti ustvari živiš život koji gosti pričaju - rekla je Anabela.

- Gde bi koristila ovaj proizvod kada bi ga koristila?

- U wc-u - bio je Anabelin odgovor.

- Za kraj, šta je najbolja stvar kod ovog proizvoda?

- Zato što ode u wc šolju i pustiš vodu.

Kada su joj pokazali o čemu se radi, Anabela je i sama rekla kako joj sigurno niko neće verovati da nije znala da je u pitanju Kijina knjiga, a da je ona samo osetila neku negativnost.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.