ANABELA NA METI KRITIKE! Kako možeš da budeš prijatelj s NJIM? On je nasilnik! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 07:37

ANABELA NA METI KRITIKE! Kako možeš da budeš prijatelj s NJIM? On je nasilnik! (VIDEO)

Nije joj jasno.

Anabela Atijas i Ermina Pašović, sastale su se sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita". One su i više nego spremne da se suoče sa komentarima gledalaca, voditelja Mace Marinkovića, ali i jedna sa drugom.

- Pitanje za Erminu, hoće li ući u Zadrugu 4? Odličan si igrač, a dobar i prijatelj - pitao je gledalac.

- Ne, kajem se i za Zadrugu 3, zbog deteta - odgovorila je Ermina.

- Anabela, zasmetalo mi je kada ste rekli za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đedovića da je prijatelj. Izgubio se kod poteza kada je ošamario devojku - nastavio je gledalac.

- On jeste moj drug, brinuo je za mene. Ne znam detalje zašto je on to uradio, nisam bila tu, ali verujem da je kažnjen za to - odgovorila je Anabela.

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.