ANABELA MOLILA KIJU ZA OPROŠTAJ: Usledio odsečan odgovor: Znam šta si radila! Ne zaboravljam, POKAJ SE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 09:11

ANABELA MOLILA KIJU ZA OPROŠTAJ: Usledio odsečan odgovor: Znam šta si radila! Ne zaboravljam, POKAJ SE

Pred milionskim auditorijumom!

Nakon što je Anabela Atijas tražila javno oproštaj od Kije Kockar, ona je odlučila se usred sinoćne "Zadrugovizij" raspravi sve nedoumice sa majkom Lune Đogani i to pred milionskim auditorijumom.

- Ja nemam šta da opraštam, ako sam bednik, ja ću da oprostim, ja jesam bednik, zato ću prepustiti Bogu da oprosti. Ja nisam sujetna i licemerna, to je moje mišljenje, o vašem nastupu stvarno sam rekla iskreno, a o oprostu, ja stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zaboravljam šta mi se desilo. Vi mene svi znate - rekla je Kija.

- Ja sam u tvom glasu čula nešto umilno i lepo i svi smo mi obični grešnici, nisam nikad rekla bednici. Ja sam imala potrebu, kao što i sama vidiš, znaš kroz šta sam prošla. Na kraju krajeva, jednom ćeš biti majka i želim ti da uživaš u životu posle svega - izjavila je Anabela.

- Ako si čula oproštaj u mom glasu, onda okej, od mene možeš da dobiješ oproštaj, a gore, to ćemo svi videti. Samo bih želela da se vratiš u jedan trenutak kada je bilo, jedno aplaudiranje u studiju, da se osetiš kako se osećala moja majka i da tražiš od nje oproštaj - dodala je Kockareva.

- Znam, u tom momentu je neko uticao na mene, i ja sam bila zbunjena kao i svi. Ja sam rekla šta mi je neko dobacio u tom momentu, ovog trenutka ti se izvinjavam i za to. Ja znam da smo se ti i ja srele i pre Zadruge i da u mom ophođenju prema tebi nisi mogla da vidiš ništa loše. Što kaže Mića, oprost je nešto što je od Boga, ja se kajem i neću da nosim tu mržnju u sebi - uzvratila je Lunina majka.

- Ja bih samo želela da kažem poslednju stvar i neću više da se nadovezujemo, ja ne zaboravljam, znam šta si radila i znam kako si se ponašala, to niko ne zaboravlja. Kažem da to treba da uradiš zbog sebe, a ne zbog mene ili publike - nastavila je Kija.

Ceo razgovor Anabela i Kije poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.