ANABELA I ANDREJ NISU VIŠE ZAJEDNO! Atijas lumpuje sa STARLETOM! Oglasila se i Lunina mama: Teško mi je, on je sada...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA I ANDREJ NISU VIŠE ZAJEDNO! Atijas lumpuje sa STARLETOM! Oglasila se i Lunina mama: "Teško mi je, on je sada..."

"Imajte razumevanja..."

Pevačica Anabela Atijas sinoć je bila u Severnoj Makedoniji gde je gostovala na prvom nastupu u karijeri njene ćerke i pobednice "Zadruge 2", Lune Đogani.

Za to vreme, dok je Anabela bila uz svoju ćerku, Andrej Atijas uživao je u Sarajevu. U toku noći, na Instagramu su osvanule fotografije i snimci na kojima je Anabelin suprug u društvu Mine Mateljan, starlete i fitnes instruktorke iz Sarajeva.

- On je sada slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek. Izvinite, ali nisam spremna dalje da pričam. Teško mi je i imajte razumevanja - kratkao je prokomentarisala Anabela.

Pop pevačica je napomenula samo da Andrej i ona više nisu zajedno i da nema razloga da se piše da joj je Andrej neveran jer je on sada slobodan čovek.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.