ANA SEVIĆ PROGOVORILA: Bila sam nesrećna do srži! Prvi put, iskreno i otvoreno o svom životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SEVIĆ PROGOVORILA: "Bila sam nesrećna do srži!" Prvi put, iskreno i otvoreno o svom životu!

Šta je promenilo njen život na bolje?

Ana Sević objasnila je kako ljudi ni zbog čega ne treba da budu žrtve, te je iznela situaciju iz svog života, koja je na nju ostavila veliki pečat.

Naime, pevačica je pre nego što je počela da se bavi muzikom radila u kancelariji i vodila firmu, ali nije bila ispunjena.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on May 11, 2019 at 11:52am PDT

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam koliko sam bila nesrećna. Radila sam kancelarijski posao, imala sam fantastičnu platu ali sam plačući išla na posao - rekla je ona u "Magazin IN" i dodala:

- Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović, niko nije znao a ja sam odjednom samo rekla da ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Bitno je da budemo sami sa sobom u dogovoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.