ANA SE VRATILA U ZADRUGU: Niko ne shvata šta se dešava! OVO je za VELIKU KAZNU! David i ona... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SE VRATILA U ZADRUGU: Niko ne shvata šta se dešava! OVO je za VELIKU KAZNU! David i ona... (FOTO)

Burno je u Šimanovcima.

Ana Korać se vratila u rijaliti "Zadruga 2" nakon što je na par sati napustila imanje u Šimanovcima po insistiranju da razgovara sa produkcijom.

- Pošto mi nešto nije ispoštovano iz ugovora, želim razgovor sa nekim iz produkcije. Neko se previše zaigrao sa mojim životom, imam neki problem. Ako mi ne ispoštujete te stvari iz ugovora, ja ću sa Davidom napustiti rijaliti - rekla je besno Koraćeva, a potom je lupala na vrata da bi je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju pustili napolje.

Ona se nešto posle 21 čas vratila, a u dvorište je dočekao njen dečko David Dragojević. Oni su se izljubili, pa otišli da se istuširaju, a zatim seli za crni sto da Ana večera.

Par nije nosio bubice, te se nije ništa čulo šta razgovaraju. Kako je to strogo kažnjivo u "Zadruzi", ostaje da se vidi da li će Ana i David biti kažnjeni.

Koraćeva i Dragojević su potom otišli do paba, legli ispod jorgana i pričali šapatom što je takođe zabranjeno. A bubica opet nije bilo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.