ANA KORAĆ POKAZALA NOVOG DEČKA! Uživa na LUKSUZNOJ JAHTI sa opakim DASOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 23:03

ANA KORAĆ POKAZALA NOVOG DEČKA! Uživa na LUKSUZNOJ JAHTI sa opakim DASOM!

Starleta baš zna da živi.

Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać od samog početka na javnoj sceni privlači veliku pažnju, a nakon raskida sa Davidom Dragojevićem o njenom ljubavnom životu se neprestano spekuliše.

Ana se nedavno uživo u programu prvi put posle raskida susrela sa Davidom, i tom prilikom mu pružila ruku što je šokiralo milionski auditorijum.

Sada je usledio pravi šok, jer Ana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa misterioznim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarcem, i sakrila ga zaljubljenim emotikonima.

Njih dvoje su otputovali na more odakle se kasnije starleta i oglasila. Njih dvoje su uživali na luksuznoj jahti, a nema sumnje da će se dobro provesti.

BONUS VIDEO

Ana, devojka koju je Osmakčić tukao objavila snimak bekstva od nasilnog bivšeg

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.