AMAR GILE ODBIO DA PEVA SA JADRANKOM! Oglasio se njegov menadžer: Otkazali smo nastup!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 13:49

AMAR GILE ODBIO DA PEVA SA JADRANKOM! Oglasio se njegov menadžer: "Otkazali smo nastup!"

Otkriveno ko će ga zameniti!

Jadranka Barjaktarović zapevaće 21. maja, na Dan nezavisnoti Crne Gore, u jednom hotelu u Podgorici, a kako pišu mediji prilično je nezgodno bilo doći do pevača koji će pristati da tog dana nastupi sa njom.

Naime, kako priča izvor, prvobitno je za taj dan najavljeno da će pevati Jadranka Barjaktarović i Amar Gile Jašarspahić, ali je to promenjeno.

- Menadžer Amar Gileta prvo je pristao na nastup, ali su isti ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkazali. Koliko znam, neće da budu stavljeni u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča da je Gile pevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njen veliki kiks vezan za Srbiju - kaže izvor, misleći na žurku na kojoj je Jadranka pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

- Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević, koji je pristao da peva. Međutim, znam da se pričalo da se čak, navodno, i on dvoumio, ali kako stvari stoje - pevaće - objašnjava sagovornik.

- Očigledno su birani pevači koji nisu iz Srbije. Malo je čudno to što Šerif dugo nije pevao u Crnoj Gori, bar ne da znamo da je imao neki koncert - dodaje sagovornik.

Ovim povodom oglasio se i Giletov menadžer, koji je potvrdio da je otkazao nastup.

- Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bismo pevali. Ja sam to otkazao i to je to - rekao je Giletov menadžer Toni.

Povodom ove situacije oglasio se i Konjević. Vidno uznemiren, Šerif je rekao da ni ne zna da je tog dana Dan državnosti Crne Gore, niti šta se dešavalo proteklih meseci kada je reč o Jadranki i postupcima prema Srbiji.

- Niti znam da je Dan nezavisnosti, niti ću pevati povodom Dana nezavisnosti, nego mojim prijateljima, svima onima koji dođu. Ne poredim niti sam i ne delim bivšu Jugoslaviju. Mene to ne zanima - počeo je Šerif.

- Što se te devojke tiče, ništa ne znam da bih komentarisao... Mene su za taj nastup kontaktirali ljudi iz Beograda. Ja neću da dozvolim da neko deli moje prijatelje! Ja sam u ratu mnogo izgubio. Nikad u životu nisam ljude delio i gledao po veroispovesti, niti ću! Ako je mene neko zvao da pevam da bi nekoga isprovocirao, to neka služi njemu na čast. Nisam osoba koja će pristati na to. Ja poštujem sve države. Da pravim razlike, to mene ne zanima - naglasio je Konjević za "Telegraf".

Podsetimo, Jadranka je, nakon što je pevala sporne stihove, pokušala da dođe u Srbiju, ali je vraćena sa granice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.