AMAN, DOSADNA SI! Ovu voditeljku su baš ZAMRZELI, zbog slika i poruka koje šalje iz izolacije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 10:25

AMAN, DOSADNA SI! Ovu voditeljku su baš ZAMRZELI, zbog slika i poruka koje šalje iz izolacije! (FOTO)

Nikog ne zanimaju njene "muke".

U SAD-u, koji je postao jedan od najvećih epicentara pandemije koronavirusa, pokrenut je čitav talas gneva prema slavnim ličnostima i to nije slučajno.

Većini običnih, normalnih ljudi, ide na živce njihovo javljanje i fotografije iz izolacije, koji više služe da bi se pokazalo u kakvom luksuzu žive (čak i ako im to nije osnovna namera). Primera radi, Arnold Švarcener je apelovao da ljudi ostanu kod kuće, na snimku u kojem sedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svom đakuziju, sa tompusom u ruci. Pevač Sem Smit je objavio fotografiju na kojoj sedi i plače jer mora da bude izolovan u kući, koja vredi 12 miliona dolara... primera je mnogo.

A među njima se posebno izdvojila čuvena američka voditeljka, Elen Dedženeris. Iz nekog razloga, njene objave ljudima posebno idu na živce.

Među poslednjima je fotografija na kojoj Elen sedi na kauču u svojoj luksuznoj dnevnoj sobi, sa tužnim izrazom na licu, okružena svojim mačkama i psima. "Ovako mi to radimo subotom", napisala je u opisu.

This is how we Saturday. pic.twitter.com/i9L3eOSlPo

— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) April 4, 2020

Koliko je Elen popularna u SAD-u govori i podatak da ima čak 80 miliona pratilaca na Tviteru, ali malo kome od njih je zanimljivo to što ona radi, odnosno, ne radi.

- Daj, budi korisna, pravi se da čitaš knjigu, ako ništa drugo!

- Koga je briga?

Jedna medicinska sestra joj je poslala fotografiju u zaštitnom odelu i poručila joj da ona tako provodi vikend, i to u smeni od 16 sati.

Ellen this is how I spend my Saturday. Tomorrow I work #16hours #singlemom #pilipina #covid19unit #ICU #HappyWeekend #HealthCareWorker #staysafe #WeAreInThisTogether pic.twitter.com/opxj1CaNp4

— liezlecadayday (@liezlecadayday1) April 5, 2020

Očigledno, "patnje" prebogatih nisu toliko zanimljive nikome... Inače, Elen ima veoma popularni tok-šou "Elen Dedženeris šou", u kojem igošćuje slavne ličnosti, uglavnom glumce. Živi u vili sa svojom suprugom (ženom) Poršom Derosi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.