ALEN SVE PRIZNAO Ona da nije samnom ISPALA BI! Hadroviću prekipilo, pa otkrio ZBOG ČEGA je Maja sa njim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 15:10

ALEN SVE PRIZNAO "Ona da nije samnom ISPALA BI!" Hadroviću prekipilo, pa otkrio ZBOG ČEGA je Maja sa njim!

Haos u najavi?

U toku današnjeg podneva Alen Hadrović je sedeo sa Borom Santanom, a onda su započeli temu o tome kako će se on ponašati kada se završi rijaliti, budući da je uplovio u vezu sa zauzetom devojkom.

- Da li će ti biti neprijatno kada izađeš zbog Maje? - pitao je Bora.

- Biće mi neprijatno zbog snimaka, ali ona mene nije prevarila i nije ništa radila dok smo mi u vezi. Ja je neću ostaviti nikada, i sve se ovo poteglo zbog mene - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Alen.

A post shared by ALEN ❤️ MAJA (@alenmaja)

- Nije zbog tebe, sa nekim drugim bi ušla u vezu - rekao je Bora.

- Ne, da ona nije sa mnom, ispala bi! Ona je bila ćutljiva - rekao je Alen.

Podsetimo, Maja Marković je u Zdarugu 4 ušla kao verenica bivšeg zadrugara Jovice Putnikovića koga je javno ostavila zbog sadašnjeg dečka i aktuelnog zadrugara Alena Hadrovića. Takođe, ušla je kao majka. Pre samo nekoliko dana isplivali su eksplicitni snimci Jovice i Maje na kojima ga oni moli da imaju s*ksualne odnose dok se njen sin igra pored njih, kao i snimci na kojima je Maja pijana, obnažena, tetura se... Markovićeva je zbog ovog saznanja pre nekoliko dana doživela nervni slom, te je prebačena u rehabilitaciju.

Njen sadašnji dečko, Alen Hadrović ne posustaje pred kako je on izjavio "glasinama" jer dokazi su u spoljnom svetu, ali je sve više ubeđen u to da se veza njega i Maje prilikom izlaska iz Zadruge neće završiti slavno.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.