ALEKSANDRA OTKRILA SVE O ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću - NIJE JOJ LAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA OTKRILA SVE O ULASKU U RIJALITI, a evo kako podnosi drugu trudnoću - NIJE JOJ LAKO

Važno da ima dovoljno pažnje od njega.

Nekadašnja učesnica "Zadruge"Aleksandra Subotić otkriva kako joj prolaze dani tokom trudnoće i zbog čega ne može da učestvuje u rijalitima.

- Prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnost tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni... Poslednjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su me dovele u fazu i da ne jedem... Vidno sam bila smršala, ali sada je, hvala bogu, sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički i fizički - otkrila nam je Aleksandra i dodala da je izabranik čuva tokom trudnoće kao malo vode na dlanu.

Srećna nova 2020 svima od Pece i Aleksandre ♥️! Da vam nikad ne fali para , sreće i ljubavi ❤️🎅🏼☃️🎄

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Dec 31, 2019 at 2:48pm PST

- Bila ja trudna ili ne, Peca me tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno. Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako koncentrisan na moje zdravlje da bude kako treba.

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u "Zadruzi 1", na pitanje da li bi i ona to uradila, Aleksandra je odgovorila ovako:

- Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osetljiva za tako nešto - kaže Aleksandra Subotić koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu ćerku čuva deda Karađorđe u Srbiji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.