ALEKSANDRA NA NOMINACIJAMA NIJE ŠTEDELA CARA: Najavila mu TUŽBU po završetku Zadruge, on PREBLEDEO kao duh, pa joj ŽESTOKO UZVRATIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 00:31

ALEKSANDRA NA NOMINACIJAMA NIJE ŠTEDELA CARA: Najavila mu TUŽBU po završetku "Zadruge", on PREBLEDEO kao duh, pa joj ŽESTOKO UZVRATIO!

Još jedna tužba.

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara.

 Tokom nominacija Filip Car i Aleksandra su ušli u raspravu a onda je ona najavila tužbu.

-Filip je osoba koju sam najviše volela, a sada mi se gadi, niko mi nije uputio reči, niko mi nije vređao porodicu, koliko si ti. Treba da se bude sramota. Nikada nisam videla pokajanje - pričala je Aleksandra.

-Da li bismo mogli da idemo na razgovor? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sad si me provocirala, gledaš stalno u mene! Radiš sa nekim ljudima u duetu, ali oni od tebe prave budalu, da te iskoristi - uzvratio je Filip.

-Samo reaguješ na moju nominaciju, dečko koji toliko laže. Ovo je dokaz da si bolestan! Nikada nisam videla lažova kao što si ti. Ja sam ti rekla da ćeš dobiti tužbu! - nastavila je Nikolićeva.

-Ti si meni pretila sa tvojim kriminalcima. Moraš se prvo posavetovati sa nekom pravnom osobom, jer nekad ljudi tuže nekog bez osnova. Moraš znati da sudske troškove plati. 'Ajde, za šta ćeš me tužiti, koliko to košta? - uzvratio je Car.

-Ja sam ti rekla da se vidimo i napolju! Psihički me maltretiraš, zbog šutiranja, ti si ovde tvrdio da sam išla po nekim jahtama - uzvrartila je Aleksandra.

Aleksandra i Car su nastavili da se raspravljaju i prozivaju pred svim zadrugarima, koji su bili u šoku zbog reči koje su uputili jedno drugom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.