ALEKSANDRA BLOKIRALA VUKA: Venčali se u rijalitiju, a sada ne može očima da ga vidi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA BLOKIRALA VUKA: Venčali se u rijalitiju, a sada ne može očima da ga vidi!

Od ljubavi do mržnje...

Nakon završetka šeste sezone rijalitija "Parovi" gost u studiju je Aleksandra Vasiljević koja je otkrila kako provodi dane van rijalitija.

- Ja još nisam uložila ništa veliko u sebe, samo male sitnice, ali sačekaću za krupnije stvari, posećujem salone i ulepšavam se - rekla je ona i progovorila o odnosu sa Vukom Đurićem, sa kojim je imala vezu u rijalitiju.

- Moram konačno da stavim tačku na priču sa Vukom, nismo zajedno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada sam izašla iz rijalitija ja sam tek shvatila da to nije za mene i koliko ja volim sebe. Moj tata ga nije upoznao lično kao ni ja njegovu mamu. Ja sam bila sigurna da je Vuk taj kada sam bila u vili, ali kada sam izašla shvatila sam da to nije to. Vuk me je zvao juče i pitao imam li drugog - izjavila je Aleksandra i dodala:

-Ja sam Vuka blokirala na telefonu, jer je on mene uporno zvao. Ne podnosi što je naleteo na stenu kao što sam ja. Nazove me i insistira da se vidi da bi se pomirili, iako mu kažem da ne ide. Onda on kaže idem da spavam, jer ne može da prihvati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.