ALEK BOLDVIN PRIVEDEN: Nakon tragičnog ubistva koleginice, glumac saslušan - Oglasili se iz policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 09:43

ALEK BOLDVIN PRIVEDEN: Nakon tragičnog ubistva koleginice, glumac saslušan - Oglasili se iz policije

Pojavile su se i prve slike vidno potrešenog glumca.

Ovog jutra kao bomba je odjeknula vest da je proslavljeni holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma usmrtio ženu i ranio muškarca.

On je hicima iz filmskog pištolja upucao direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio režisera i scenaristu svog novog filma “Rust”. Hačins je preminula nedugo nakon što je prevezena u bolnicu u Albukerkiju, danas popodne, a ranjeni režiser ostao je u lokalnoj bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegovo stanje je za sada nepoznato.

- Istražitelji su ispitali Boldvina i pustili ga - rekao je službenik šerifskog odeljenja Santa Fea večeras za "Deadline".

- Glumac je priveden na saslušanje, ali protiv glumca neće biti podignuta nikakva optužnica, tako da je on nakon saslušanja pušten - dodaje službenik odeljenja.

BREAKING: A distraught Alec Baldwin, after he accidentally shot & killed the cinematographer on the set of his new movie, & wounded the writer-director. How on earth could this have happened?

Pics: Jim Weber ⁦@thenewmexican⁩ pic.twitter.com/xrvcheLaCK

— Piers Morgan (@piersmorgan) October 22, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.