ALEK BOLDVIN BIO U PAKLU TEŠKIH DROGA I ALKOHOLA -  Glumac otkrio DETALJE! Tragediji prethodile STRAŠNE GODINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 09:43

ALEK BOLDVIN BIO U PAKLU TEŠKIH DROGA I ALKOHOLA - Glumac otkrio DETALJE! Tragediji prethodile STRAŠNE GODINE

"Stideo sam se da govorim koliko sam bio bedan!"

Holivudski glumac Alek Boldvin usmrtio je jednu ženu, dok je jednog muškarca povredio, kada je na snimanju filma u Novom Meksiku ispalio hice navodno pucajući iz filmskog pištolja.

Nesrećna žena, Halina Hatčins, prevezena je u bolnicu po ranjavanju, ali je potom podlegla povredama.

Drugi povređeni u ovom incidentu je reditelj filma Hoel Souzu. (Detalje POGLEDAJTE OVDE).

Međutim, glumac je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nekoliko godina govorio o svom životu, te rekao za medije da se stidi šta je sve radio budući da je tvorio dušu te priznao da je bio u paklu alkoholizma i narkomanije:

- Dve godine živeo sam na "belom", bio je to stvarno žestok životni period. Nije lako svakodnevno komunicirati s tim zlostavljačima, dilerima droga. Osim toga, puno sam i pio. Stideo sam se da govorim koliko sam bio bedan, ali tad sam bio klinac. Nezreli klinac - rekao je Boldvin.

Na odvikavanje nije išao, sam se skinuo i sa droga i sa alkohola tako što je po ceo dan igrao video igre.

- Najdraža mi je bila "Galaga". Kad god bi me uhvatila kriza, igrao sam se. Samo tako sam mogao da se smirim. Možda bi bilo lakše da sam potražio stručnu pomoć, ali u to vreme nisam hteo ni sa kim da se družim. Nije mi bilo do razgovora, sam sebi sam bio najbolje društvo - otkrio je Alek.

Pored ovoga, Alek je imao i problema sa zakonom. Iako je danas u skladnom braku, Alek je godinama unazad važio za "opasnog momka", a imao je i problema sa zakonom. Prvo je 1996. pretukao fotografa, pa je 2007. vređao ćerku, 2013. je ponovo napao fotografa jer je fotografisao njega i njegovu suprugu, a 2014. dobio je kaznu zbog vožnje u suprotnom smeru.

I pre tri godine, glumac je bio u centru skandala. Do fizičkog obračuna je navodno došlo zbog parking mesta. Boldvin je tada, prema pisanju stranih medija, potpuno izgubio živce i premlatio 51-godišnjeg muškarca.

- Inače ovo ne bih ni komentarisao, ali ova priča je potpuno lažna. Nisam nikoga udario na parkingu. Reći ću toliko - izjavio je Boldvin tada za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.