AKO NE OSTAVI PIĆE I... - OD NJEGA NEMA NIŠTA - naš poznati pevač BRUTALNO isprozivao Darka Lazića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AKO NE OSTAVI PIĆE I... - OD NJEGA NEMA NIŠTA" - naš poznati pevač BRUTALNO isprozivao Darka Lazića!

Neće mu se svideti.

Folker Ljuba Aličić je bez dlake na jeziku pričao o Darku Laziću kojem se, zasigurno, Ljubine reči neće svideti.

Na pitanje kakvo mišljenje ima o karijeri Darka Lazića i da li može da napravi karijeru poput najvećih imena sa naše scene, Ljuba je odgovorio:

- Ako bude bio pametan - može. Sad, ja mu nisam tata, ja sam samo jednom rekao, bio sam skoro sa njim kod njega kući... Obožavam njegove roditelje. Znači, da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kane tog pića i da ne govorim sad... Jer, ako to nastavi, od njega neće biti ništa, a ja vrlo žarko želim da on napravi veliki posao! On je zaslužio, on je odličan pevač. Znači, koga mogu da izdvojim to je on, Darko Lazić, Aleksandra Prijović,  Tanja Savić, Andreana Čekić, i mala Aleksandra Mladenović. Meni je žao ove male Aleksandre Bursać, ona mi je tako medena, tako dobro peva... E, pa to je meni žao, kad niko nema da dođe i kaže "čekajte ljudi, ova peva, rastura...". Razvaljuje kako peva, ali nema hit. Meni je mnogo žao te osobe, ja je mnogo volim ona odlično peva. Pa nek se ugledaju te mlađe kolege kako ona peva. A ne "ja gostujem tamo, ja gostujem vamo...". Ma gde ti gostuješ? Gde? U šupi?

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.