AKO JE ON BIO UŠUŠKAN KAO DETE I MLADIĆ, TO NE MORA DA ZNAČI... Osman potkačio Stefana zbog Jovane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 15:37

"AKO JE ON BIO UŠUŠKAN KAO DETE I MLADIĆ, TO NE MORA DA ZNAČI..." Osman potkačio Stefana zbog Jovane

Nije ga štedeo!

Otac Stefana Karića, Osman Karić oglasio se povodom najnovijih trzavica u ljubavnom odnosu svog sina sa misicom Jovanom Ljubisavljević.

Naime, on je u svom stilu, bez dlake na jeziku prokomentarisao postupke svog naslednika, napade na Jovanin račun kada je založila nes kafu da bi ga oslobodila (novi zadatak), ali i uvrede upućene na njen račun, s obzirom da ju je ''počastio'' nazivajući je ''ološem''.

Osman nije štedeo čak ni rođenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina, pa je kroz redove priznao da je za ponašanje njegovog naslednika delimično kriva i njegova razmaženost.

- Treba da znate da ja rijaliti Zadrugu držim u malom prstu, da bih znao šta ko misli pratim poglede, gestikulaciju ruku, mimike. Retko kad grešim u proceni svakog od tamo prisutnih igrača. Mislim da se Jovana još uvek dobro drži, mada je na izmaku snage. Rekao sam već, svako je jedinka za sebe kao ličnost, pa samim tim i karakternih osobina. Stefan to treba da shvati, ako je on bio ušuškan kao dete, pa i kasnije kao mladić, ne mora da znači da ga Jovana manje voli, naravno ovim ne potcenjujem ničije roditelje, svako je svom detetu pružio najviše koliko je mogao - rekao je Osman i dodao:

- Stefan mora da shvati da prihvata osobe sa različitim mišljenjem i da ne može da ih menja, kao što ni te osobe, ovaj put Jovana, ne može njega da promeni. Stefan treba da shvati kad voli da prašta, da razume da se kroz vezu sve više ljudi upoznaju i prihvataju svoje polovine sa svim vrlinama i manama. Nije ni bitno ko je u pravu, bitno mi je da se vole. U ljubavi nema pravila, ljubav je samo emocija, a ja vidim emociju izmedju njih - poručio je Karić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marko Miljković za Srbija Danas.com na dan Luninog POROĐAJA: "Došla je ona prava! Spreman sam!"

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.