AGRESIJA NAD ŽENAMA!? Vladimir Tomović ponovo POKAZAO svoje LICE, morali su da INTERVENIŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGRESIJA NAD ŽENAMA!? Vladimir Tomović ponovo POKAZAO svoje LICE, morali su da INTERVENIŠU!

Ženomrzac!?

Vladimir Tomović i njegovo agresivno ponašanje prema ženama poznato nam je još od predhodnog rijalitija. On je podsećamo u predhodnom rijalitiju udario Aleksandru Subotić, zbog čega je bio i diskvalifikovan.

On je ušao u ovu sezonu sa tvrdnom da se ništa nije promenio i da bi opet isto postupio, dakle bez kajanja. Danas se on u toku porodičnog sastanka posvađao sa ukućankama. Lepi Mića je pokušao da ga smiri, plašeći se da bi mogao da udari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Draganu, koja je sedela do njega, ali ona je instistirala da ostane da sedi pored njega.

- Nemoj ti mene da moliš Mićo, neće mene jedna smećarka učiti redu. Prvi ću da uđem sam u wc, krenem ujutru da vršim nuždu, uvek mi neka uđe. Ja ulazim prvi, ja sam ženomrzac, ućiću prvi u wc i šta sad - urlao je Tomović na Ivu Grgurović i ostale ukućanke.

Da li bi Tomoviću mogao da se dogodi isti peh kao prošle sezone kada je udario ženu? Nadamo se da ne.

Celu situaciju pogledajte ovde. 

DEKOLTE ZA SRČKU, USKE PANTALONE! Pevačica se pojavila u BRUTALNO S*KSI izdanju - muškarci balave! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.