AGONIJA! Sin poznatog pevača u KRITIČNOM stanju zbog KORONE: Neverica, najgore se obistinilo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGONIJA! Sin poznatog pevača u KRITIČNOM stanju zbog KORONE: Neverica, najgore se obistinilo... (VIDEO)

Scenario kod su se pribojavali...

Drama u porodici poznatog pevača Pitera Andrea se nastavlja. Posle navoda da njegov sin Đunior je pokazuje simptome korona virusa, on sada ima visoku temeraturu i oseća se veoma loše.

Četrnaestogodišnjak Džunior se se nedavno javio videom na svom Instagram profilu kako bi pratiocima preneo kako se oseća.

Nekoliko dana kasnije, Piter je potvrdio da se njegov sin oseća veoma loše, da ima visoku temperaturu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se cela njegova porodica nalazi u samoizolaciji naredne dve nedelje i da prate sve smernice što se tiče pravila i zaštite.

We thank our nhs staff, teachers, carers, anyone in any position that is helping with the current crisis. Thank you @nhswebsite @piersmorgan @lorrainekellysmith @itv @gmb

A post shared by Peter Andre (@peterandre) on Mar 25, 2020 at 6:55am PDT

Da podsetimo, Džunior, čija je mama Keti Prajs prošle nedelje rekao je:

- Ovo nisu laka vremena kao što vidimo. Snimam ovo kako bih vam rekao da pokazujem simptome korona virusa. Ne kažem ja da ga imam, ja samo pokazujem simptome. Svi, molim vas, budite sigurni. da ovo nisu laka vremena kao što sam rekao.

Love you 😍 Emily not me 😂

A post shared by Peter Andre (@peterandre) on Mar 5, 2020 at 9:27am PST

Piter ima četvoro dece, od kojih dvoje sa Emili. Poznati glumac ima najveći strah da će upravo ona preneti nešto deci sa posla, s obzirom na to da je doktor i u stalnom kontaktu sa obolelima od korona virusa.

Izgleda da su se Piterovi najveći strahovi obistinili, te da ćemo detaljnije informacije o Džuniorovom stanju saznati narednih dana.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.