AGONIJA I BORBA SA KORONOM - Popularna pevačica progovorila o simptomima Nisam mogla da ustanem

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 20:35

AGONIJA I BORBA SA KORONOM - Popularna pevačica progovorila o simptomima "Nisam mogla da ustanem"

Imala je sve simptome!

Aleksandra Dabić je proteklog vikenda prošla u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda". Ona je dobila svih šest glasova članova žirija ovog popularnog šoua.

Zbog epidemije virusa korona, pevači već mesecima nemaju nastupe, a Aleksandra je otkrila da je preležala koronavirus.

A post shared by Aleksandra Dabić (@aleksandradabic)

- Meni treba ozbiljna produkcija kao što je "Grand", ozbiljna medijska podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ozbiljan hit. Imam mnogo zakazanih svadbi i veselja na kojima treba da pevam i sve to je sad na čekanju. Ali, ako je došla korona, ne treba da znači da i život treba da stane. Koliko god nam bilo teško, mere moraju da se poštuju i moramo da budemo odgovorni jedni prema drugima. Preležala sam koronavirus, jezivo iskustvo. Danima nisam mogla da ustanem iz kreveta, dve nedelje sam bila sa svim simptomima I borila se, na sreću, pluća su mi bila čista. Užasno iskustvo. Apelujem na sve da se čuvaju, zbog sebe i svojih bližnjih.

A post shared by Aleksandra Dabić (@aleksandradabic)

Pre nekoliko godina, Aleksandra je došla do završnice takmičenja "Prvi glas Srbije".

- Volim to uzbuđenje takmičenja. Godinama sam po televizijama, emisijama, veseljima, u zemlji i inostranstvu. Ali to uzbuđenje koje takmičenje nosi nema cenu. Nadam se da ću nakon uspešne sezone u “Zvezdama Granda” imati privilegiju da osetim i kako je biti sa druge strane – u žiriju. Volela bih, na primer, da budem u žiriju emisije “Nikad nije kasno”, ta emisija je toliko divna, toliko pozitivna, donosi toliko radosti u živote takmičara i njihovih najdražih. Volim da sam deo pozitivnih stvari i to bi mi bila ogromna čast - rekla je Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.