AFERA SA TOŠIĆEM, FAJT SA SLOBOM! A sad na pregledu za Zadrugu 3! Svi zure u PEVAČICU, usledio ŠOK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA SA TOŠIĆEM, FAJT SA SLOBOM! A sad na pregledu za Zadrugu 3! Svi zure u PEVAČICU, usledio ŠOK! (FOTO)

Iznenadila sve svojim rečima!

Mlada pevačica Marija Melcer dospela je u žižu javnosti kada je u medijima povezivana sa slavnim fudbalerom Duškom Tošićem.

Osim u vezi sa navodnom aferom sa Tošićem, o Mariji se pisalo i zbog neprijatne situacije koju je imala sa pevačem i bivšim zadrugarom Slobom Radanovićem, koji joj je uzeo pesmu koju je trebalo da snimi. Između njih je zbog toga došlo do konflikta, iako su se ranije družili.

Marija Melcer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pominjana je kao potencijalni učesnik "Zadruge 3", i čak je i sama izjavila da je dobila ponudu i da o njoj još razmišlja.

Stoga, svi koji su je danas videli pred ordinacijom u Šimanovcima u kojoj su obavljani lekarski pregledi pred novu sezonu rijalitija, pomislili su da će se i Marija naći među učesnicima koji će u petak ući u Imaginarijum.

Ipak, Marija je sve iznenadila objasnivši da neće ući u "Zadrugu", a da je u Šimanovce došla sa drugaricom Miroslavom Živković, koja će se, za razliku od nje, takmičiti u Imaginarijumu.

- Što se "Zadruge" tiče, ponudu sam dobila, ali još uvek smo u pregovorima. Mnogo znam o ljudima koji se provlače na Pinku 24 sata, ali ne želim da me narod upozna kao konfliktnu osobu, jer to i nisam. Ja samo nikome ne ćutim, pogotovo kada znam da me taj neko gleda u oči i laže - izjavila je ranije za medije Marija Melcer.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.