ADEM JE SAMO PUSTA PROŠLOST? Sofija UHVAĆENA u strasnom zagrljaju sa drugim muškarcem! VRELA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADEM JE SAMO PUSTA PROŠLOST? Sofija UHVAĆENA u strasnom zagrljaju sa drugim muškarcem! VRELA! (FOTO)

Prebola bivšu ljubav?

Jedna od naših najpoznatijih manekenki, Sofija Milošević, javnosti poznatija kao nekadašnja fudbalera Adema Ljajića, izgleda da je nastavila dalje i prebolela emotivne brodolome.

OBMANJIVALI NAROD: REDOVNO POSEĆUJEM SLOBU! Kija otkrila NEPOZNAT DETALJ - ISPIŠKIO SE, bila sam u stanu!

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

DARKO LAZIĆ STAO NA NOGE Ali trpi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POSLEDICE nakon vađenja slezine - desilo se OVO! Evo šta DOKTORI SAVETUJU!

Naime, ona je usnimljena u strasnom zagrljaju kako razmenjuje nežnosti, doduše, u spotu jednog hrvatskog pevača. Iako je to uradila za potrebe snimanja spota, fanovi su mišljenja da je ona prebolela nekadašnju ljubav i da je krenula dalje.

Sofija je nekoliko godina bila u vezi sa Ademom, a njihova ljubav završena je sredinom avgusta. Iako je sve lilčilo da će stati na ludi kamen, njihova ljubav se završila neslavno. Trenutno nije poznato da li su našli nove partnere.

KONAČNO ĆE GA VIDETI! Darkova kuma otkrila šta je sa Lorenom, a danas u banju za njega stiže IZNENAĐENJE

ELENA KRIVA ZA RASTIN I ANIN RAZVOD? Mlada pevačica KONAČNO otkrila istinu o svom ODNOSU sa reperom

Nakon raskida, Sofija je počela da se pojavljuje na brojnim društvenim događajima atraktivnija nego ikada. Inače, javnosti je poznato da je ova zgodna plavuša bila i u vezi sa Filipom Živojinovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.