A ZA STANIJU, NULA! Ovo je BRUTALNA osveta Sandre Afrike! Zasluženo? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ZA STANIJU, NULA! Ovo je BRUTALNA osveta Sandre Afrike! Zasluženo? (VIDEO)

Ne svađaj se sa žirijem.

Stanija Dobrojević je sa svojom grupom koju su činile Suzana Perović i Jovana Tomić Matorom sinoć nastupala druga po redu na "Zadrugoviziji 3". Njihov nastup je zavredeo pozitivne komentare žirija, a jedino je Stanija dobila negativne komentare od Sandre Afrike koja joj je poručila "da je bolje da je đuskala nego što je pevala".

Nakon toga su usledile i brutalne prozivke i sa jedne i sa druge strane, a kada je došlo vreme da Sandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodeli poene zadrugarima po zasluzi, pevačica je ostavila Dobrojevićevu i njenu grupu bez istih.

- Jedan poen za Pavla, dva poena za Miljanu, Nadeždu i Brendona, tri poena za Baneta, Minu i Doroteu, četiri Lazar, Savo i Toma, Aleksandra, Sanja i Karađorđe pet, Zorica, Snežana i Marijana sedam, Luna osam bodova, Marija, Mića, Ana devet poena, Dragana, Ljuba i Ša 10 poena, Aleksa 12 poena - dala je svoje poene Sandra.

Kao pobednici "Zadrugovizije 3" po odluci stručnog žirija bili su Aleksa Savić, Marko Miljković i Lazar Čolić Zola.

STAVIO JOJ RUKU NA G*ZU, ONA VRELO ZAMEŠALA! Teške bahanalije na plaži! Ne, on se NE smiruje! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.