A TARU BAŠ I NE POZNAJEM TAKO DOBRO: Ana o ULASKU u Zadrugu! Vidim da se Dalila i Dejan svađaju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A TARU BAŠ I NE POZNAJEM TAKO DOBRO: Ana o ULASKU u Zadrugu! "Vidim da se Dalila i Dejan svađaju..."

Sa Dejanom ili bez njega?

Učesnica "Zadruge 3", Tara Simov, po ulasku u rijaliti, ponosno je istakla da je velika prijateljica učesnice prve i druge sezone istoimenog rijalitija Ane Korać. Međutim, to isto se ne može reći i za Koraćevu koja se za Republiku.rs oglasila po pitanju Simove i otkrila pravu istinu o njihovom prijateljstvu, kao i zašto joj je poslala tortu.

Tara je u "Zadruzi" konstantno potencirala svoju tužnu priču, kao i da ima loš odnos sa roditeljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa čak i to da joj je majka na samrti i da je ušla u rijaliti kako bi zaradila za njeno lečenje.

Koraćeva je sada ispričala da li zna neke detalje vezane za ovu tužnu situaciju, a odgovor je poprilično iznenađujući:

- Nisam toliko upućena u to, jer nismo se mi toliko dobro družile. Mislim, ja nju podržavam i bila sam uz nju tu kada je trebalo, ali ne poznajem ja nju toliko dobro - rekla je Ana za Republika.rs i pomalo začudila, s obzirom na to da je upravo ona poslala Tari tortu za rođendan u znak prijateljstva.

- Jeste, ja sam poslala tu tortu. Torta je stigla u Zadrugu, jer sam htela da zna da sam njena podrška i nisam želela da se ona tamo oseća usamljeno - rekla je Koraćeva.

Mnoge zanima i da li će Ana postati učesnica "Zadruge 3", odnosno o tome se uveliko spekuliše, pa je u medijima osvanula i informacija da je bila na "remontu", a ona na to odgovara:

- Pola-pola, ne znam još ništa. Naravno i David bi bio tu sa mnom, bez njega se ne može - rekla je Ana kroz smeh, a potom prokomentarisala učešće Davidovog brata Dejana i Dalile Dragojević:

- Vidim da su dobro i da su rečiti, svađalice su, ali oni su takvi, ne možeš nikoga promeniti. Oni su takvi i privatno - rekla je Ana iskreno i dodala da je sve to dobro za šou.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.