A STANIJA I ON... Vlada progovorio o nasilnom RASKIDU katanaca! Evo ŠTA se desilo na mostu ljubavi nakon vandalskog dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A STANIJA I ON... Vlada progovorio o nasilnom RASKIDU katanaca! Evo ŠTA se desilo na mostu ljubavi nakon vandalskog dela

"Kada te u životu pokreće mržnja, onda život i nema neki smisao..."

Kao grom iz vedra neba danas se pojavila vest da je simbol ljubavi Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića raskinut.

Nepoznate osobe su u Vrnjačkoj Banji na Mostu ljubavi uništile katanac sa njihovim imenima koje je diskvalifikovani učesnik "Zadruge" postavio pre nekoliko dana kao simbol večine ljubavi, uz poruku da će čekati starletu.

POZITIVNA JE! Staniji zvanično STIGLI REZULTATI! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikako nisu dobri, porodica se oglasila, ali i VLADIMIR

Vladimir i Stanija započeli su svoju romansu pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi" a njihova sreća je na trenutak pokvarena kada je Vladimir, posle provokacija i gaženja, napao Aleksandru Subotić i zbog toga diskvalifikovan.

Crnogorac je na svom Instagram profilu pozvao pratioce da mu postave pitanja, a jedno je naravno bilo o raskidu katanca. On je otkrio da su na taj vandalski čin, njegovi i Stanijini fanovi reagovali kontrom - postavili su dva katanca sa njihovim imenima. Dodao je da će na raskid katanca, Stanija i on reagovati - još većom ljubavlju.

- Neka ih. Rekoh već da nije bolest sve što boli. Kada te u životu pokreće mržnja onda i život nema neki smisao. Danas su postavili dva katanca S&V i to je samo dokaz da na njihovu mržnju treba da odgovorimo sa duplo više ljubavi - poručio je Tomović na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.