A ONDA TRAGEDIJA: Ovo je PRVA SMS prepiska Karića i pokojne misice Dijane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ONDA TRAGEDIJA: Ovo je PRVA SMS prepiska Karića i pokojne misice Dijane (FOTO)

Ovako je sve počelo.

Ljubavna veza Stefana Karića i pokojne misice, Dijane Milojković, je pre par dana pomenuta i u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 3", kada se zadrugar u Rajskom vrtu prisetio njihovog upoznavanja.

Naime, on je otkrio kako je sve počelo, prilikom čega se prisetio momenta kada ju je ugledao u jednom prestoničkom restoranu, kada opčinjen njenom lepotom, ipak nije ušao s njom u komunikaciju. Nakon nekog vremena je na društvenoj mreži Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spazio njenu objavu i ostavio komentar kako bi se sa njom našalio, što je označilo i početak njihovog odnosa.

Pogledajte tu prepisku koju je objavio "Pink.rs":

Prva prepiska Dijane i Stefana pic.twitter.com/y9BPaV2A8d

— Janko Marković (@JankoMarkov) October 3, 2019

Ubrzo su ušli u komunikaciju, zbližili se, otpočeli zajednički život i borbu za njeno već tada narušeno zdravlje. Stefan je sve vreme dok je ovo pričao bio na ivici suza, s obzirom na to da je njen prerani odlazak ostavio veliki trag na njemu, iako se njihova emotivna veza završila pre tog tragičnog događaja.

U video-prilogu u nastavku teksta pogledajte kako je Stefan o njoj pričao Drvetu mudrosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAD SU OVO PISALI NISU NI SLUTILI KAKO ĆE SE SVE ZAVRŠITI: Ovo je PRVA PREPISKA Stefana Karića sa pokojnom Dijanom! Bio je na IVICI SUZA dok je pričao o ovome!

Izvor: Press, 04.Okt.2019, 10:26

Ljubavna veza Stefana Karića i pokojne misice, Dijane Milojković, je pre par dana pomenuta i u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 3", kada se zadrugar u Rajskom vrtu prisetio njihovog upoznavanja. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.