A IVANA MARINKOVIĆA NEMA: Evo ko je PRVI na tabeli u Parovima - PRVI put! U vili haos, ne veruju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A IVANA MARINKOVIĆA NEMA: Evo ko je PRVI na tabeli u Parovima - PRVI put! U vili haos, ne veruju

Najviše glasova.

Nedelja veče je rezervisana za izbacivanje iz vile "Parova" i kada se saopštava kako su gledaoci glasali.

Nominovano je bilo njih šestoro: Aleksandra Tasić Coka, Igor Pavlović, Slađa Alijoski, Saška Karailjaz, Nikola Jovanović Conja i Ilijana Vagić. Ivana Marinkovića ovoga puta nema u tom društvu - i to prvi put ove sezone.

Na početku izbacivanja voditeljka Bojana Ristivojević je pokazala tabelu nominovanih učesnika i otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je to ove nedelje imao najviše glasova. Prvi na tabeli je imao 24,7 odsto, a drugi 15,4.

Prvi put je prva na tabeli bila Coka, a učesnici su napravili veliku buku kada su čuli rezultate. Pogotovo jer je ona bila nominovana od strane publike sa čak 50 odsto glasova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEMILOSRDNO! Zbog najviše glasova je završila ispred vrata ali odluka Produkcije ju je dokrajčila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 08:41

Sve je rešeno!..SInoć je u vili "Parova" održano još jedno izbacivanje...Odlukom glasova, Igor Pavlović je napustio dalje takmičenje...Nakon revijalnog dela večeri, takmičari su glasali za učesnika koji je najmanje aktivan, osoba koja dobije najviše glasova je u opasnosti zbog direktnog ispadanja...Najviše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.