A DISKVALIFIKACIJA? NEKA KAZNA? Neprijatno - Aleks da se vrati, DUEL s Anom! Ona kaže da - STIŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A DISKVALIFIKACIJA? NEKA KAZNA? Neprijatno - Aleks da se vrati, DUEL s Anom! Ona kaže da - STIŽE!

Bura u Šimanovcima.

Stanija Dobrojević otkrila je u rijalitiju "Zadruga 2" Davidu Dragojeviću važne informacije iz spoljašnjosti - da ga kod kuće u Novom Sadu, kod njegove majke Biljane, čeka Aleksandra Subotić koja od njega ne odustaje. Takođe je nagovestila da bi ona mogla da se vrati u "Zadrugu" i to rečima "da uživa u sreći dok je još sam - osim ako mu neko ne uđe na imanje i pokvari tu idilu" (više tome, kao i Davidovu i Aninu reakciju pogledajte na OVOM linku).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
GRMI - O LUDACIMA: Aleks UŽIVO gledala kako David saznaje da ga ona čeka kući i kako joj daje "PEDALU"

POTRES! David SAZNAO da ga Aleks čeka kod majke! Zna ŠTA će da uradi! Ona STIŽE u Zadrugu? Kraj sreći!

Ostaje da se vidi da li će Veliki šef kazniti Staniju za ovakav prekršaj (nekom od kazni - od zatvora, do diskvalifikacije), jer je prenošenje informacija iz spoljašnjosti strogo zabranjeno. Dok se takva odluka čeka, baš kao i eventualni povratak Subotićke na imanje u Šimanovcima, ljubavni trougao "Zadruge 2", Aleks - David - Ana, tema su broj jedan u Beloj kući.

S obzirom na to da je uvek bila iskrena po pitanju mnogih situacija koje su se dešavale u Beloj kući, Jovana Tomić Matora je ovoga puta u razgovoru sa Drvetom mudrosti progovorila o vezi Ane Korać i Davida Dragojevića, ali su se dotakle teme o Aleksi Saviću i Višnji Petrović.

Ona je istakla kako Ana misli da se Aleksandra vraća u "Zadrugu 2", kao i da će neprijatna situacija biti kada se njih dve suoče.

PONIZILA ALEKSANDRU Ana Korać se BRUTALNO obratila Subotićki: Bolesnica jadnica... Zadruga ODZVANJA

A STANIJA JOJ SINOĆ REKLA DA JE "KLASIČNA SPONZORUŠA": Dragana Mitar joj sad poručila: "Ne možeš da..."

- Sad sam pričala sa Sanjom, ne volim da plače zbog mene. Jednom si mi rekao da bi sa nekim doživeo raj moraš da prođeš pakao. Primetila sam da mi je Ana odsutna mnogo. Kao što svi u kući komentarišemo, ona nikad nije pokazivala koliko joj se David sviđa. Neprijatno bi joj bilo kad dođe Aleksandra, ne voli svađu i konflikte. Ja sam rekla da se samo seti da je postojalo i pre nje. Ja verujem da David gaji jaka osećanja prema Ani. Ona ne želi tu tenziju, konflikt. Ona misli da će Aleksandra ući i tako to. Stanija je ušla, ja sam imala predrasude o njoj. Iznenadilo me, naša razmišljanja se poklapaju. Aleksa je jako tužan i Sava, zbog Višnje. Aleksa jede makarone i sede na doku a Višnja preko puta na klupi, bilo mi je smešno kao oni doručkuju zajedno. Vidim da su tužni, pričala sam sa Višnjom o našem odnosu. Nismo našle kompromis, ali se drži svoje strane priče. Poštujemo se i drage smo jedna drugoj - rekla je Matora.

PROCURIO SNIMAK NAPADA: Aleks van sebe, POKRENUTA TUŽBA zbog OVOGA: Otkriva TAJNE PRODUKCIJE (VIDEO)

ŠAMAR SUBOTIĆKI: Aleks je ZNALA da će je David OSTAVITI zbog Ane: Konačno PRIZNAO ISTINU - i to njoj

Šta je još Jovana ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

TEŠKA KRAĐA U ZADRUZI: Čeka se reakcija produkcije! Luna viče: "Zašto!? On to nikada ne bi uradio!"

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.