50.000 EVRA I KUĆA: Pojavio se PROBLEM, Dejan i Dalila će morati da PODELE OSVOJENE nagrade?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2022, 19:21

50.000 EVRA I KUĆA: Pojavio se PROBLEM, Dejan i Dalila će morati da PODELE OSVOJENE nagrade?!

Evo zbog čega!

Superfinalna noć pete sezone "Zadruge" bila je i više nego uzbudljiva, budući da su poslednji u Beloj kući ostali još uvek zakoniti supružnici Dalila Dragojević i Dejan Dragojević.

Ipak, pobedu je odneo Dejan i kući otišao sa 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu kuću.

Međutim, gledaoci se već dva dana pitaju da li će Dragojevići deliti osvojene nagrade, budući da su pred zakonom i dalje u bračnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajednici.

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku. Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.