50.000 EVRA DOBIO UNAPRED! Ima POVLAŠĆENJA i poseban ugovor - može da NAPUSTI rijaliti kad god želi, BEZ KAZNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 16:44

50.000 EVRA DOBIO UNAPRED! Ima POVLAŠĆENJA i poseban ugovor - može da NAPUSTI rijaliti kad god želi, BEZ KAZNE

Jedan je od glavnih aktera i mnogi smatraju da sve to zaslužuje...

O honorarima aktuelnih zadrugara se redovno polemiše. Javnost zanima koliko novca učesnici dobijaju za svađe, odnose i zabavu koju priređuju gledaocima kraj malih ekrana.

Kristijan Golubović glavni je akter svih skandala u rijalitiju, baš kao i njegova cimerka Miljana Kulić, te zato i nije čudno što zarađuje gotovo isto kao ona.

Kako su mediji ranije pisali, Kiki je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisao ugovor na šest meseci (koji je naknadno produžio) i dogovorio veliku sumu, od čega je 50.000 evra dobio unapred.

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan može da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu" - ispričao je ranije izvor.

I sam Golubović otvoreno je govorio o visini svog honorara, kada je priznao da je reč o 350.000 evra.

Pogledajte rezultate

- Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - priznao je Kristijan za "Avaz" pre nego što je ušao u Zadrugu, te time potvrdio nagađanja o ogromnom honoraru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.