45.000 EVRA POTROŠILA ZA 5 MINUTA - Poznata pevačica spiskala ceo NOVOGODIŠNJI HONORAR! Evo na ŠTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

45.000 EVRA POTROŠILA ZA 5 MINUTA - Poznata pevačica spiskala ceo NOVOGODIŠNJI HONORAR! Evo na ŠTA

"Kako došlo, tako i otišlo..."

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović već godinama važi za jednu od najtraženijih pevačica u našem regionu, što navodno potvrđuje i to, da je njena lista nastupa bukirana i po pola godine unapred.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 31, 2019 at 11:55am PST

Milica nastupa navodno i po nekoliko puta nedeljno i spada u red najskupljih izvođača na našoj sceni, budući da se za njene koncerte traži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek karta više, a sa druge strane pravi veoma dobru atmosferu i ume da drži pažnju publike.

⚡️

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 29, 2019 at 9:45am PST

Nagađalo se da je Pavlovićeva samo za doček 2020. zaradila vrtoglavu sumu od 45.000 evra , koliko je navodno iznosio njen novogodišnji honorar:

- Mislim da je neprimereno pričati o brojkama, zaista nisam u tom fazonu i neprijatno mi jeda govorim o tome. Novogodišnji honorar je poslovna tajna i svakako je najbitnije, da je publika u Budvi uživala i svojom energijom mi pokazala da smo srećni zajedno ušli u 2020. godinu i da će nam ova godina sigurno doneti neverovatne stvari - rekla je Milica, a zatim i dodala, da je honorar potrošila u rekordnom roku:

📽

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 15, 2019 at 9:52am PST

- Sa druge strane, ja sam taj honorar svakako potrošilaza pet minuta, jer , čim sam stigla u Beograd, samo sam otišla do banke, i novac prebacila svojim saradnicima, jer uveliko radimo na novim pesmama za moj četvrti studijski album. Kako došlo, tako i otišlo. Ali, ne žalim, svi znaju da sam jako zahvalna svojim fanovima na tako velikoj podršci i da sigurno neću izneveriti njihovo poverenje - završila je Milica Pavlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.