24 ČASA NAKON ŠTO JE VLADA IZBAČEN: Totalni PREOKRET u priči, OKRIVLJENA Stanija! Evo šta se DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24 ČASA NAKON ŠTO JE VLADA IZBAČEN: Totalni PREOKRET u priči, OKRIVLJENA Stanija! Evo šta se DESILO

Da li se slažete?

Druga sezona rijalitija Zadruga je već poznata po dinamičnosti odnosa cimera koji zajedno dele luksuzno imanje. Tome u prilog idu mnogobrojni sukobi do kojih je došlo u proteklih nekoliko dana. Jedan od njih je konflikt između pevačice Zlate Đurković i bivšeg sportiste Vladimira Tomovića zbog kojih je još nekoliko zadrugara iznelo mišljenje i samim tim izabralo stranu u tom odnosu.

"POKAZUJEM SAVRŠENO D*PE" Karleuša vrelo zavrckala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zapalila Tviter! "Ovo uvek radim posle..." UF!

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Juče na sastanku Vladimir je izabrao Zlatu kao najomrženiju osobu. To ju je dodano isprovociralo da ustane i drži monolog, dok se iza nje odvijala totalno druga priča. Aleksandra Subotić i njen dečko David Dragojević imali su raspravu sa Tomovićem koja je nekoliko trenutaka posle prešla u fizički kontakt gde je Vladimir udario Subotićevu u lice pesnicom. Veliki šef je osudio takvo ponašanje Crnogorca tako što ga je diskvalifikovao iz Zadruge 2.

PLAVE OČI, VISOK I ZGODAN On je sin našeg poznatog kompozitora i NESTVARNO JE LEP

Sada se oglasio Vladimir Novaković koji je sve pomno pratio preko malih ekrana dok je njegova supruga Zlata glasno osuđivala ponašanje Vladimira Tomovića.

- Smatram da nasilje nad ženama, verbalno ili fizičko ne sme da postoji i da je Zadruga, odnosno Veliki Šef pokazao kako takve stvari treba da se rešavaju i u stvarnom svetu. Efikasno i oštro. Koliko god da neko nekog isprovocira, fizičko nasilje je odraz slabosti. Pogotovo muškarca prema ženi. Ne može se neko na osnovu svojih korena pozivati na čojstvo i junaštvo, a onda uraditi takvo nešto. Smatram da se Vladimir promenio u poslednjih 10 dana i da je za njegovu agresivnost kriva Stanija. Ja sam mu se zahvalio za pomoć Zlati, i dalje mislim da je ispao fer, ali okolnosti u kojima se nalaze očigledno iz svih njih izvuku ono najgore - govorio je Vladimir, Zlatin suprug.

Donji deo je toliko uzak, da MEĐUNOŽJE samo što NE IZVIRI: Dejana u seksi kupaćem DIŽE PRITISAK

Novaković je navodio da ipak krivca za to njegovo ponašanje vidi u Staniji Dobrojević i da bi Tomoviću bilo najbolje da se izvuče iz priče vezane za Staniju što pre.

- Mislio sam da će se pomiriti, ali je očigledno želja za dokazivanjem bila jača. Stanija je pumpala priču kako se tamo njega svi boje, to je njemu prijalo i vrag je odneo šalu. I u emisiji sam rekao da je on u toj priči više zgotivio nju, a da se ona ozbiljno poigrala i da je zato došlo do svega ovoga. Nadam se iskreno, da će se Vladimir izdići iz te priče u koju ga je uvukla - završio je Vladimir o ovoj temi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.