20 DANA KASNIJE: Isplivao nepoznat DETALJ Luninog nervnog sloma! Mnogi mi žele ZLO! Potresno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 DANA KASNIJE: Isplivao nepoznat DETALJ Luninog nervnog sloma! "Mnogi mi žele ZLO!" Potresno!

Zastrašujući trenuci!

Luna Đogani i Eleonora Miljković imale su žestok sukob nakon zadrugarske žurke na kojoj je pevao blogerkin bivši dečko Sloba Radanović. Makedonka ističe da se veoma uplašila kad je čula Lunin vapaj za Slobodanom, ali i istakla da je upravo u tom trenutku shvatila "ko joj šta misli".

- Jasno je da ona tu priču nije završila. Uplašila sam se kad sam videla kako je vrištala u pabu nakon susreta sa njim, strašno je bilo. Nije imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlog mene da vređa. Kad je ušao da peva na žurki Sloba mi je namignuo. Ja sam rekla da je simpatičan i svi su skočili na mene. Tada sam prvi put imala priliku da vidim ko mi šta misli. To im je bio jedini način da me izvređaju, shvatila sam da mi mnogi tu zapravo žele zlo - izjavila je bivša zadrugarka.

Kija i Sloba zapravo NISU RAZVEDENI! Ovo je cela istina: Plač pred sudijom, emocije! Sloba je... UF!

Inače, pre nego što je usledio fijasko, Eleonora je Lunu izuzetno poštovala.

BRUTALAN OKRŠAJ! Luna i Krunićka PUKLE - haos! Urlici, kidanje živaca, uleće obezbeđenje! (VIDEO)

- Od ulaska u 'Zadrugu 2' poštovala sam Lunu. Bilo mi je iskreno žao zbog svega što je prošla u rijalitiju sa Slobom i Kijom. Nisam podržavala njen postupak, ali svakako mi je bilo žao jer verujem da joj je bilo teško. Svi smo mi ljudi i pravimo greške. Međutim, ona mi je rekla da je zaista završila sa Slobom i da je na njihov odnos stavila tačku, što očigledno nije istina - izjavila je kada je napustila Belu kuću.

Po izlasku, priznaje, veoma je iznenađena ponašanjem pojedinih bivših cimera.

SVIMA SE OČI PUNE SUZAMA: I kada nije tu, NEŠTO Kijino je OSTALO u "Zadruzi" - Unela ga ova ukućanka!

- Još sam u šoku. Pogotovo kad sam videla snimke iz perioda mog boravka u rijalitiju. Gledaoci zapravo imaju mnogo bolji uvid u sve što se dešava nego rijaliti učesnici, mi ne možemo sve da vidimo. Ponašanje pojedinaca me je i te kako iznenadilo, ali ono što mogu da kažem je da mi sam rijaliti neće nedostajati, ali hoće neki ljudi. Tu su svakako Lepi Mića i Olja Bajrami - otkrila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.